Büyük Türk İslam birliğinin kuruluşu

28.10.2014 21:19

     Büyük Türk İslam birliğinin kuruluşu ve yeni Türkiye Devletinin temellerinin atılışı.

 

    Selamün Aleyküm ey güzel insanlar.

 

 

    Bu müjdeyi, bu kutlu ve müjdeli haberi bütün İnsanlarla ve İslam âlemiyle paylaşmak isteriz.

 

    Nedir bu kutlu haber?

 

Gönüller de alev alev yanan ateşi söndürecekk bir sudur bu.

Tükenen umutları yeşertecek Ab-ı hayattır bu.

Umutsuzluk bataklığına düşmüş insanları çıkaracak yoldur bu.

İnsanlara Rahmeti taşıyacak kapıdır bu.

Bu kapıdan yayılacak, bir kere daha adalet bütün dünyaya.

İnsanlar insan olmayı öğrenecek bir kere daha.

Bu cennet ülkeye demişler Huzuru peygamberde

Büyük Türkiye İslam devleti!

Sen de Büyük Türkiye devleti.

Allah mübarek eylesin, hayırlara kurtuluşlara vesile kılsın.

 

  

 

       Bulunduğumuz zaman biliyorsunuz Ahir Zamanın tam ortası ve bütün kötülüklerin zirveye çıktığı bir zaman bu süre içersinde bu zaman içersinde insanların birbirine kenetlenmesi lazım. Müminlerin hakikatlerin yani kuran hakikatleri de Hazreti Peygamber Efendimizin izinde birleşmeleri lazımdır. Birleşmediğimiz takdirde bizlerin yok olması daha da parçalanıp insanca yaşamaktan uzaklaşması kaçınılmazdır. Üçüncü dünya savaşının hercü merciin içindeyiz.

         Biz Türkiye olarak sanıyoruz ki içimizde ateşli bir harp olmadığı için topla tüfekle bomba ile bir harp olmadığı için harbin içinde değiliz sanıyoruz. Oysa en büyük harbin içersinde bizim memleketimiz bizim Türkiye’miz var ve bu harp gittikçe şiddetleniyor. Hem din anlamında inanç anlamında hem de memleketimize sahip çıkmak anlamında bizim hepimizin aynı fikirde olması lazım. İçten ve dıştan kuşatılmış bir ülke olarak bizlerin dimdik ayakta durması lazım.

         Bundan yedi-sekiz yol önce sizlerle bir sohbetimiz de Büyük Türkiye’nin Kurulacağını ve bu Türkiye’nin kuruluşunda eskiden yaşamış manevi büyüklerimizin hazırlık yaptıklarını ve bu kuruluşta bizatihi görev alacaklarını arz etmiştik.

İşte bu geçtiğimiz dönem içersinde o büyüklerden bir tanesi; Hacı Bayram Veli Hazretleri, Şeyh Edebali Hazretleri manen bulundular ve geçmişteki devletle ilgili olanlar yani İslam birliğinin kurulacağı, temel devletle ilgili olanların hepsinin bir toplantısı neticesinde hatta bugün bizi yönetenlerden de iki kişinin batınen oraya alındığı ve orada yeni devletin temellerinin atıldığı ve kurulumunun yapıldığını ayrıca size bir müjde olarak verelim…

 

      Büyük Türkiye

Hep bahsederdik. Türkiye bizim memleketimiz, İslam âlemini bir vücuda benzetirseniz bizim memleketimiz o vücudun başıdır. O baş ne kadar sağlam ne kadar akıllı ne kadar ileri görüşlü ve görüşü kuvvetli olursa işte İslam âlemini toplayacak bir hale sahip olur.

 

         İşte düşman bizi bu baştan vurmaya çalışıyor, işten ve dıştan. Baştan vurmaya çalışıyor. Çünkü baş gidince gövdenin hiçbir hükmü kalmaz ve inanın hiçbir şey yapamayacaklar. Bu kurulmuş olan manevilerin temelini attığı ve onların Huzuru Peygamberden seçip getirmiş oldukları ve başımıza bizi yönetenler olarak, başımıza koydukları kimselerle beraber bu ülkenin etrafı gittikçe büyüyecek ve mazlum İslam ülkeleri bize akın akın katılacaklar. Tabi bu süreç ister. Beş-on yıl gibi bir süreç ister. O süreç içersinde yaşayanlar bunu İnşallah göreceklerdir. Onun için bizler dışarıdaki tahriklere kapılmadan, İşid gibi terör örgütlerine meyl etmeden biliyorsunuz geçtiğimiz sohbetlerimizde anlatmıştık. Bu İşid Amerika’nın İsrail’in ve Avrupa’nın birlikte kurmuş oldukları İslam görünümü altında bir haçlı ordusudur ve bugün dikkat ederseniz hep İslam topraklarındaki kardeşlerimizi katlediyorlar. Ne dönüp Amerika’ya kafa tutabiliyorlar ne İsrail’e ne Fransa’ya ne İngiltere’ye ha göstermelik olarak Amerika falan filan bombaladı. Bunlara inanmayın bunlar hep takiyedir.

 

 

       Onun için bizler dışarıdaki tahriklere kapılmadan, İşid gibi terör örgütlerine meyl etmeden biliyorsunuz geçtiğimiz sohbetlerimizde anlatmıştık. Bu İşid Amerika’nın İsrail’in ve Avrupa’nın birlikte kurmuş oldukları İslam görünümü altında bir haçlı ordusudur ve bugün dikkat ederseniz hep İslam topraklarındaki kardeşlerimizi katlediyorlar. Ne dönüp Amerika’ya kafa tutabiliyorlar ne İsrail’e ne Fransa’ya ne İngiltere’ye ha göstermelik olarak Amerika falan filan bombaladı. Bunlara inanmayın bunlar hep takiyedir.

 

        Bununla beraber çok yakında dünyaya büyük bir sürpriz olacak. Bizim bu İslam Birliğinin temellerinin atıldığı ve kurulan bugünkü Türkiye’mizin devletinin temellerinin atıldığı, inşallah kendi uçaklarımızı ürettiğimizi, kendi uçak gemilerimizi ürettiğimizi sizde göreceksiniz. Bununla beraberde ekonomik olarak da…

       Dünya üzerinde bugüne kadar onlar nasıl bize ters baktı ise bizde onlara merhametle bakacak bir duruma geleceğiz inşallah. İnsanlık nedir öğreteceğiz. Ama şunu da anti parantez belirteyim. Yeryüzünde yaşayan yedi milyar insanın yani hepimiz onları insan görüyoruz da bunlar görünüşte insan hakikatte insan olmayan varlıklardır. İşte yeryüzünü Hercü Merce boğanda görünümde insan olup da hakikatte insan olmayan kimseler yeryüzünde. Onların yine İnşallah hakkından yine Biiznillahi Teâlâ Ta-Ha suresi ve Yasin Suresinin birlikteliği gelecektir. Siz bugünkü dediklerimi şimdi siz beklide anlamıyorsunuz ama İnşallah vakit saat geldiğinde fazla bir zaman yok, onunda ne demek olduğunu Allah’ın izni ile anlayacaksınız.

     Allah’u Teala sebepler âlemini yaratmıştır. İşte sebepler aleminde de yine kendi kelamını aynı zamanda yine bedenlendirip bir suresini yeryüzünde Ahir Zaman görevlisi ve Huzuru Peygamber ve bugün zahirde ki İslam Büyük Devletinin eşliği altında bu güzel mübarek hareket başlamıştır. Oradan o nur o kadar güzel bir şekilde yayılacaktır ki; bizden sonra gelecek insanlar, sizin çocuklarınız, torunlarınız ve belli bir kuşak yeryüzünde cennet hayatı yaşayacaklar inşallah.